Date published: January 27, 2023

Vacature: Jr. Service Engineer Radiocommunicatie

Ben jij graag met je handen aan het werk en op zoek naar een zelfstandige functie? Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij je verder ontwikkelen in de techniek? Dan is deze vacature wat voor jou!

Jij wil je ontwikkelen

We bieden jou een plek aan binnen onze organisatie waarbij je leert om radiocommunicatieapparatuur te installeren en technische problemen op te lossen. Dit doen we o.a. bij haventerminals, ziekenhuizen en bouwbedrijven.

Afhankelijk van je ervaring krijg je bij ons een leertraject waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega de kneepjes van het vak leert. Zo leer je radiocommunicatieapparatuur te repareren, programmeren, testen en installeren. Daarnaast leer je klanten te adviseren en ga je uiteindelijk zelfstandig op pad met je eigen serviceauto.

Wij vragen:

  • Technische opleiding bijvoorbeeld, elektrotechniek of elektronica
  • Rijbewijs

Jij bent:

  • Leergierig
  • Flexibel
  • Zelfstandig
  • Oplossings- en klantgericht

Aantal uren:

40 uur

Waar ga je werken?

Alblasserdam

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. Dutch Marine Technology is een organisatie met een informele cultuur, waarin jij het verschil kunt maken. Je krijgt ruimte en vrijheid om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. DMT-ers zijn flexibel en hebben een drive om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Werken binnen DMT betekent gevarieerde werkzaamheden en mogelijkheden om je met het team verder te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Emiel Poulich via 010-8900041 of e.poulich@dmtbv.com. Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur  per e-mail t.a.v. Emiel Poulich (Directeur) via e.poulich@dmtbv.com.

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.